Project Description

IPL Ontharen

Definitief ontharen met IPL / Laser

In onze praktijk wordt overbeharing aangepakt met een IPL-apparaat (Ellipse Nordlys) voor definitief ontharen. IPL en Laser ontharen worden vaak samen genoemd. Technisch zijn er verschillen tussen IPL (Intense Pulsed Light) of Laser ontharen, maar het resultaat – definitief ontharen – is hetzelfde.
Onze huidtherapeuten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor de methode van definitief ontharen, naast IPL en Laser ontharen zijn namelijk nog verschillende opties om overbeharing te behandelen. Voor nagenoeg iedereen bestaat een methode om overbeharing aan te pakken, ook als iemand niet in aanmerking komt voor IPL of Laser ontharen.
IPL of laser ontharing is geschikt voor alle lichaamsdelen, maar werkt het best op een lichte huid en donkere haren. Het is niet geschikt om blonde of rode haren definitief te ontharen.
Bij Dynacorium behandelt altijd een huidtherapeut en geen schoonheidsspecialist. De behandelaar is dus HBO-geschoold en in staat om alle voor- en nadelen van definitieve ontharing goed uit te leggen. Daarnaast kan de huidtherapeut de instellingen van het IPL-apparaat steeds zo optimaal mogelijk instellen om tot het snelste resultaat voor ontharen te komen.