Project Description

Microdermabrasie

Tijdens een behandeling met microdermabrasie wordt een fijne straal microkristallen (heel kleine, steriele zandkorrels) door zuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af.
De dieptewerking van microdermabrasie is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht, het aantal gebruikte kristallen, de snelheid waarmee de kristallen langs de huid worden gebracht en de duur van de behandeling op één plek.

Hierdoor is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling. De dieptewerking kan zeer nauwkeurig worden bepaald, waardoor heel precies gewerkt kan worden.

Microdermabrasie helpt de huid vernieuwen. Er zal versneld celvernieuwing plaatsvinden, waardoor deze methode ideaal is voor het behandelen van littekens.

Littekens in het gelaat veroorzaakt door acne, operaties of ongelukken zullen met microdermabrasie duidelijk verfraaien. Ook littekens elders op het lichaam kunnen hiermee worden behandeld. De pijn, jeuk, roodheid en verdikking in het litteken zullen snel verminderen.