Over ons

De specialist voor huidaandoeningen in Helmond en Geldrop

Wilt u advies over uw huid of huidaandoening? U kunt bij onze HBO-opgeleide huidtherapeuten terecht met al uw vragen.

Behandeling van vele huidaandoeningen

U kunt bij onze gespecialiseerde huidtherapeuten terecht voor vele behandelingen van de huid. Huidverbetering is in bijna alle gevallen mogelijk.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Bij bijna alle huidbehandelingen kunt u een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar, veelal uit de aanvullende pakketten.

De therapeuten

Cindy Jacobs
Cindy Jacobs
Oprichtster en eigenaar van Dynacorium sinds 2006, afgestudeerd in 2005. Cindy is werkzaam op beide locaties. maandag en dinsdag in Helmond, vrijdag in Geldrop.
Brechje van Empel
Brechje van Empel
Afgestudeerd in 2018. Werkzaam op beide locaties; maandag, woensdag en vrijdag in Helmond, op donderdag in Geldrop.
Romy Vermeulen
Romy Vermeulen
Afgestudeerd in 2018. Werkt op beide locaties: maandag in Geldrop, op woensdag en vrijdag in Helmond.
Inge Raessens
Inge Raessens
In 2019 afgestudeerd. Op dinsdag en donderdag werkzaam in Helmond.

Meer over onze praktijk

Naam

Dyna staat voor dynamisch: de huid is een dynamisch orgaan bestaande uit drie, in vorm en functie verschillende lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuid (dermis) en de onderhuid (subcutis).

De lederhuid wordt naast dermis ook corium genoemd, deze huidlaag verleent de huid zijn trekvastheid en elasticiteit. In het corium liggen de haarwortels, zweetklieren, talgklieren en de bloedvaten en lymfevaten. Het is daarmee de belangrijkste huidlaag voor een huidtherapeut.

Dynacorium is dynamisch ten opzichte van de patiënt: iedere behandeling wordt op de individuele patiënt afgestemd.
Bovendien is Dynacorium dynamisch ten opzichte van de toekomst. De huidtherapeuten blijven zich ontwikkelen door middel van bij- en nascholingen, Post-HBO-onderwijs, kwaliteitskringen en intervisie.

Daarnaast kan wanneer een anagram van Dynacorium wordt gemaakt, de voornaam van de oprichtster eruit worden gehaald: Cindy. Met de letters die dan overblijven kan het Franse woord voor liefde (amour) gevormd worden, waarmee de liefde voor het dynamische vak van de huidtherapeuten van Dynacorium wordt benadrukt.

Logo

Het logo is opgebouwd uit drie lagen, net als de huid.

Het is opgedeeld in een beeldmerk en naamlogo met ondertitel. Het beeldmerk zijn 3 blokjes, die huidcellen vertegenwoordigen. De bovenste is ook in huidskleur en met een gestileerde huidstructuur erin.

Die structuur en kleur zijn ook in de rest van de huisstijl meegenomen, zoals in de handdoeken en op het drukwerk.

Helmond

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium heeft twee praktijkruimtes op de eerste etage van Paramedisch Centrum – West. Indien u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in wachtruimte C, deze bereikt u door in wachtruimte B de trap te nemen. Als het nemen van de trap problemen geeft, laat dit dan van te voren weten. We helpen u graag de traplift te bedienen. Indien de traplift ook geen oplossing is, kan uitgeweken worden naar een andere ruimte, op de begane grond.
U wordt geroepen als u aan de beurt bent. Aangezien wachtruimte C redelijk klein is, kunt u ook in wachtruimte B plaatsnemen.

Geldrop

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium bevindt zich op de eerste etage van de Da Vinci Kliniek. U kunt de trap of de lift nemen in de ontvangstruimte. Bij de trap rechtdoor staan enkele stoelen linksom het muurtje, indien u een afspraak heeft kunt u hier plaatsnemen.

Bekijk al onze contactgegevens door hier te klikken.

Onze locaties

Helmond, Paramedisch Centrum – West, Mierloseweg 132.
Geldrop, Da Vinci Kliniek, Nieuwendijk 49.

Bankrekening en andere nummers

IBAN: NL34RABO0302349995 t.n.v Dynacorium te Helmond
Kamer van Koophandel: 17255014
BTW-nummer: NL166026451B01
AGB-code praktijk: 90011527

Inschijfnummers Kwaliteitsregister Paramedici

Cindy: 29907514288
Gwen: 09914472988
Loes: 39912699688
Lotte: 39912716488