Over ons

De specialist voor huidaandoeningen in Helmond en Geldrop

Wilt u advies over uw huid of huidaandoening? U kunt bij onze HBO-opgeleide huidtherapeuten terecht met al uw vragen.

Behandeling van vele huidaandoeningen

U kunt bij onze gespecialiseerde huidtherapeuten terecht voor vele behandelingen van de huid. Huidverbetering is in bijna alle gevallen mogelijk.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Bij diverse huidbehandelingen kunt u een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar, veelal uit de aanvullende pakketten. Indien u recht heeft op vergoeding declareren wij dit rechtstreeks, u hoeft de behandeling dan niet voor te schieten.

De therapeuten

Cindy Jacobs
Cindy Jacobs
Oprichtster en eigenaar van Dynacorium sinds 2006, afgestudeerd in 2005. Cindy werkt maandag tot en met vrijdag in Helmond.
Eline Colijn
Eline Colijn
Behaalde in 2020 haar diploma aan de Haagse Hogeschool en bleef bij haar laatste stageplaats in Noord-Holland werken. Voor de liefde verhuisde ze naar Helmond en kwam zo bij Dynacorium terecht!
Werkt op dinsdag tot en met vrijdag in Geldrop.

Meer over onze praktijk

Naam

Dyna staat voor dynamisch: de huid is een dynamisch orgaan bestaande uit drie, in vorm en functie verschillende lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuid (dermis) en de onderhuid (subcutis).

De lederhuid wordt naast dermis ook corium genoemd, deze huidlaag verleent de huid zijn trekvastheid en elasticiteit. In het corium liggen de haarwortels, zweetklieren, talgklieren en de bloedvaten en lymfevaten. Het is daarmee de belangrijkste huidlaag voor een huidtherapeut.

Dynacorium is dynamisch ten opzichte van de patiënt: iedere behandeling wordt op de individuele patiënt afgestemd.
Bovendien is Dynacorium dynamisch ten opzichte van de toekomst. De huidtherapeuten blijven zich ontwikkelen door middel van bij- en nascholingen, Post-HBO-onderwijs, kwaliteitskringen en intervisie.

Daarnaast kan wanneer een anagram van Dynacorium wordt gemaakt, de voornaam van de oprichtster eruit worden gehaald: Cindy. Met de letters die dan overblijven kan het Franse woord voor liefde (amour) gevormd worden, waarmee de liefde voor het dynamische vak van de huidtherapeuten van Dynacorium wordt benadrukt.

Logo

Het logo is opgebouwd uit drie lagen, net als de huid.

Het is opgedeeld in een beeldmerk en naamlogo met ondertitel. Het beeldmerk zijn 3 blokjes, die huidcellen vertegenwoordigen. De bovenste is ook in huidskleur en met een gestileerde huidstructuur erin.

Die structuur en kleur zijn ook in de rest van de huisstijl meegenomen, zoals in de handdoeken en op het drukwerk.

Helmond

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium ’t Hout bevindt naast het woonhuis op Pastoor Elsenstraat 20. Het gangetje rechts van nummer 20 loopt naar een gebouw achterin de tuin. Aan het gangetje zit een deur naar dat gebouw; dat is de praktijk!

U kunt aan de straat (en op de inrit zodra die gereed is ???? ) parkeren of op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen (tegenover Tijssen of bij de Jumbo). Parkeren is gratis.

Indien u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, u wordt geroepen.

Voor het ophalen van therapeutisch elastische kousen of producten mag u altijd even aankloppen.

Geldrop

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium bevindt zich op de eerste etage van de Da Vinci Kliniek. U kunt de trap of de lift nemen in de ontvangstruimte. Bij de trap rechtdoor staan enkele stoelen linksom het muurtje, indien u een afspraak heeft kunt u hier plaatsnemen.

Voor het ophalen van therapeutisch elastische kousen of producten mag u altijd even aankloppen.

Op maandag is de praktijk in Geldrop gesloten.

Bekijk al onze contactgegevens door hier te klikken.

Onze locaties

Helmond, Huidtherapie ’t Hout, Pastoor Elsenstraat 20a.
Geldrop, Da Vinci Kliniek, Nieuwendijk 49.

Bankrekening en andere nummers

IBAN: NL34RABO0302349995 t.n.v Dynacorium te Helmond
Kamer van Koophandel: 17255014
BTW-id: NL001892756B21
AGB-code praktijk: 90011527

Inschijfnummers Kwaliteitsregister Paramedici

Cindy: 29907514288
Eline: 39105337388