Project Description

Endermotherapie

Endermotherapie wordt uitgevoerd met een LPG-apparaat en wordt ingezet bij het behandelen van lipoedeem, vetophopingen, littekens, brandwonden en fibrose.

LPG zijn de initialen van de uitvinder Louis Paul Guitay. Hij heeft een geavanceerd apparaat ontwikkeld dat een zuigwerking op de huid combineert met een rolmassage. Het apparaat vermindert de druk in het weefsel waardoor het lymfe beter wordt opgenomen en afgevoerd. De stofwisseling en de doorbloeding neemt toe waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. De werking is in diverse wetenschappelijke studies bewezen.

Het LPG-apparaat lift, rolt en masseert de huid, waardoor elasticiteit herwonnen wordt, de doorbloeding en vochtcirculatie worden sterk verbeterd waardoor de structuur van de huid zich herstelt. Hierdoor zijn fibrose, littekens en brandwonden doeltreffend te behandelen.
Endermotherapie is het inzetten van het LPG-apparaat om lymfoedeem, lipoedeem, vetophopingen, fibrose, littekens en brandwondenlittekens optimaal te behandelen.

Vooral bij littekens die bewegingsbeperking veroorzaken zijn opzienbarende resultaten te bereiken.