De eerste twee weken van 2017 zijn alweer voorbij, tijd om de balans op te maken na een drukke periode. In de praktijk zijn we op het einde van het jaar altijd extra druk. Dit in verband met potjes uit de aanvullende verzekering die vervallen in het nieuwe jaar; het eigen risico wat dan eindelijk op is bij sommigen waardoor toch een wens voor nieuwe therapeutische kousen ontstaat; en er ontstaan vragen bij mensen die een goed voornemen maken om eindelijk van bepaalde klachten of huidaandoening af te komen.

In die gevallen sluiten onze goede voornemens perfect op elkaar aan!

Praktijk voor huidtherapie Dynacorium is in januari gestart met het merk Image. De zoektocht naar deze producten en peelings was langdurig, maar ons enthousiasme over de eerste resultaten des te groter.

Door de toevoeging van dit cosmeceutical-merk naast ons cosmetica-merk Louis Widmer kunnen we meer mensen helpen en diverse huidaandoeningen beter, sneller en doeltreffender behandelen. Zoals bij pigmentvlekken in het gelaat, acne of een doffe huid. Bij de wens voor huidverbetering kan men nu voor de perfecte combinatie van behandelingen en producten bij ons terecht. Niet alleen kunnen we Louis Widmer en Image inzetten voor thuisgebruik (goede reiniging is het halve werk!), ook kunnen we nu diverse peelings inzetten voor verschillende klachten en wensen. Daarnaast kunnen we een huidverbeterende behandeling complementeren met een behandeling met microneedling (collageen inductie therapie CIT) of IPL tegen ongewenste vaatjes of pigment (ook op de handen).

We hebben vanaf heden dus alles in de praktijk om tot een optimaal resultaat te komen.

Maak nu een afspraak met een van onze huidtherapeuten om de mogelijkheden bij uw huid te bespreken!