Project Description

IMAGE Skincare

‘Age later’ is de slogan die IMAGE Skincare al jaren uitdraagt. De producten zijn gericht op huidverbetering en huidverjonging. In de producten zitten hoge percentages en veel werkzame stoffen waaronder zuren, peptiden en anti-oxidanten. Deze actieve ingrediënten voeden en behandelen de huid tot in de diepste lagen. Op die manier zorgen deze cosmeceuticals voor een optimaal resultaat.

De kunst van productgebruik is balans. Om deze balans zo goed mogelijk te waarborgen, heeft IMAGE Skincare het Skincare-dieet ontworpen waarbij wordt gekeken naar de huidproblemen en het huidtype. Op basis daarvan worden geschikte verzorgingsproducten geselecteerd. De basis van een dieet bestaat uit een reiniger, een serum, een nachtcrème en een dagcrème. Deze basis kan aangevuld worden door onder andere lotions, maskers en oogcrèmes.

De producten van IMAGE Skincare worden bij Dynacorium ingezet wanneer er gevraagd wordt om resultaat. Middels de verschillende productlijnen kunnen verscheidene huidproblemen aangepakt worden zonder dat er een disbalans in de huid ontstaat. Daarnaast is IMAGE Skincare ook een mooi merk wanneer behandelingen gericht zijn op huidverbetering of -verjonging. Om het resultaat te optimaliseren kijkt u samen met de huidtherapeut naar welke behandeling en producten aansluiten op uw wensen en behoeften.

Ormedic
De ormedic lijn is de organische en natuurlijke lijn van IMAGE Skincare. In de producten zijn onder andere Japanse groene thee, peptiden, aloë vera en botanicals terug te vinden die zorgen voor een stralende en egale huid. Deze lijn zorgt voor rust en balans.

Vital C
Deze productlijn is ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Door de mix van botanische ingrediënten wordt de huid op een zachte manier hersteld en verbeterd. Het hoofdingrediënt in deze producten is vitamine C met daarbij een hoge concentratie antioxidanten voor de ultieme bescherming en voeding.

Clearcell
Door een hoge dosis aan salicylzuur en glycolzuur worden onzuiverheden en de talgproductie grondig aangepakt en verwijderd. De Clearcell-lijn bevat verschillende producten voor de vette en acne-gevoelige huid.

Iluma
Om tekenen van huidveroudering en pigmentatie tegen te gaan zitten er in de zeer effectieve en revolutionaire productlijn van Iluma verlichtende ingrediënten die de huid egaliseren en laten stralen. Deze effectieve werking is voornamelijk te danken aan extracten en aan tyrosinase remmers.

Ageless
Op zoek naar fruitzuren, retinol en peptiden? Dan zijn de Ageless producten het antwoord! Deze ingrediënten streven naar een jong uitziende huid. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken of een doffe teint verbeteren bij het gebruik van deze producten.

The Max
Deze lijn is gericht op een snel herstel en een hoge bescherming dankzij plantafgeleide stamcellen. De producten werken op cellulair niveau zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt.

De huidtherapeuten van Dynacorium helpen graag om een Skincare dieet op te stellen en te adviseren bij productkeuzes.

Naast de producten voor thuisgebruik zijn er ook zeven verschillende peelings van IMAGE Skincare die in de praktijk toegepast kunnen worden. Door de diversiteit in de peelings past er bij iedere huidklacht of wens een peeling(kuur). Ook deze kunnen weer aangepast worden op de diverse wensen en hulpvraag.

Kijk eens op de website van IMAGE Skincare. Hier zijn ook de prijzen inzichtelijk. Een persoonlijk advies is zeer aan te bevelen bij het gebruik van cosmeceuticals, maak dus een afspraak met een van onze huidtherapeuten voor het opstellen van jouw skincare-dieet!