Overbeharing

Onze huidtherapeuten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor de methode van definitief ontharen. Naast IPL en Laser ontharen zijn namelijk nog verschillende opties om overbeharing te behandelen. Voor nagenoeg iedereen bestaat een methode om overbeharing aan te pakken, ook als iemand niet in aanmerking komt voor IPL of Laser ontharen.

Er is sprake van overbeharing wanneer men zich stoort aan ongewenste haren. Dit is per persoon heel verschillend.

Om aanspraak op vergoeding van de zorgverzekeraar te kunnen maken, moet de overbeharing zich in het gelaat bevinden. Bovendien wordt de behandeling meestal alleen vergoed bij vrouwen. Praktijk voor huidtherapie Dynacorium voldoet voor iedere zorgverzekeraar aan de gestelde eisen om voor eventuele vergoeding voor definitieve ontharing in het gelaat in aanmerking te kunnen komen.

Behandelingen bij overbeharing:

IPL of Laser ontharing is geschikt voor alle lichaamsdelen, maar werkt het best op een lichte huid en donkere haren. Het is niet geschikt om blonde of rode haren definitief te ontharen.

Lichte haren kunnen alleen met elektrische epilatie worden behandeld. Deze behandeling bieden wij in de praktijk niet aan. Omdat dit langzamer gaat, is het vooral geschikt voor behandeling van overbeharing in het gelaat.

Tijdens een intake-gesprek kunnen alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden worden besproken met een ervaren huidtherapeut.

Nooit meer scheren, harsen of epileren?

Vul aan de rechterkant van deze pagina uw gegevens in om direct een afspraak te maken.
Of ga naar onze contactpagina.