Project Description

Peelings

Er zijn zeer diverse peelings die kunnen worden ingezet, voor verschillende aandoeningen, huidtypes en wensen.

Een chemische peeling kan diverse huidproblemen aanpakken. IMAGE Skincare’s professionele behandelingen bestaan uit een uitgebreid assortiment van verschillende levels peelings en enhancers die specifiek zijn toe te passen op de behoefte van de huid. Of je nu acne, een doffe teint, littekentjes of grove porien wil aanpakken; met een IMAGE peeling bereik je resultaat!

Voor een behandeling met fruitzuren (Alpha Hydroxy Acid, AHA) zijn verschillende indicaties. Zo kunnen ook littekens met fruitzuren behandeld worden, waardoor de littekens soepeler, minder rood en vlakker zullen worden.

Naast littekens wordt ook acne en dan met name acne vulgaris met peelings behandeld. Een peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag dunner wordt. Talg kan hierdoor gemakkelijker uit de talgklieren, wat het geschikt maakt voor de behandeling van acne. Hierbij werkt een BHA beter, omdat dit op basis van salicylzuur werkt. IMAGE Skincare heeft peelings met AHA en ook BHA en daarnaast nog verschillende andere. Juist een droge huid? Ook hiervoor kan een peeling uitkomst bieden.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze huidtherapeuten en tevens IMAGE-specialisten door aan de rechterkant van deze pagina uw gegevens in te vullen.
Of ga naar onze contactpagina.