Project Description

Louis Widmer

Bij praktijk voor huidtherapie Dynacorium worden de adviezen door huidtherapeuten gegeven.
Vaak wordt ook geadviseerd bepaalde producten te gebruiken om een huidaandoening te behandelen of om huidverbetering te krijgen.

Bij Dynacorium wordt gewerkt met het cosmeticamerk Louis Widmer en het cosmeceuticalmerk IMAGE Skincare.

De producten van Louis Widmer zijn zonder parfum verkrijgbaar. Indien gewenst zijn ze ook licht geparfumeerd verkrijgbaar.

Bij een droge huid is de Remederm serie erg goed inzetbaar om de huidaandoening te behandelen. Eczeem, Ichtyosis en Keratosis Pilaris kunnen met de producten van Louis Widmer goed behandeld worden. Voor deze huidaandoeningen is ook het product Carbamide-crème zeer aan te bevelen. Onze huidtherapeuten geven gericht advies bij iedere huidaandoening.

Louis Widmer heeft ook een zeer goede lijn voor behandeling van acne. Bij acne is het belangrijk dat de talgvorming geremd wordt, zodat puistjes geen kans krijgen. De Skin Appeal serie is bij iedere acne huid inzetbaar. Onze huidtherapeuten kunnen advies geven bij specifieke vragen voor huidverzorging bij acne, meeeters of puistjes.

Ook heeft Louis Widmer een lijn voor zonbescherming. Zonbescherming is altijd belangrijk, maar vooral bij verschillende huidaandoeningen kan het een groot verschil betekenen. Voor de juiste bescherming tegen de zon kunt u advies krijgen van onze huidtherapeuten.

Voor iedere huid is een prettig product voor reiniging, verzorging en behandeling van de huid, huidaandoening of ten behoeve van huidverbetering. Onze huidtherapeuten staan klaar voor iedere vraag of advies.

Voor meer informatie over ons cosmeceuticalmerk IMAGE Skincare, klik hier.